Kernactiviteiten
Ervaren, creatief en kundig. Met een heldere eigen visie maar vooral ook met respect voor de wensen ideeën van de opdrachtgevers. Vanuit deze kernwaardes draagt ontwerper Günter Giesen samen met zijn creatieve netwerk bij aan optimale communicatie en daarmee ook aan het succes van vele bedrijven en instellingen.

Kernactiviteiten
Günter Giesen werkt zowel op projectbasis als productgericht. Door de jarenlange expertise en heldere, stapsgewijze werkmethodiek, komt het bureau samen met de opdrachtgever snel tot de kern van een communicatie-vraagstuk en kunnen in relatief korte tijd optimale, creatieve oplossingen worden gerealiseerd. Tot de dagelijkse activiteiten behoren:
Uitgebreid netwerk
Al vele jaren wordt samengewerkt met diverse specialisten op het gebied van drukwerk, fotografie, illustraties, internet, belettering, bewegwijzeringsystemen, copywriting, interieur design, relatiegeschenken en vertalingen. Zo nodig onder regie van het ontwerpbureau en in nauwe samenspraak met de opdrachtgever kunnen daardoor ook grotere opdrachten professioneel worden gerealiseerd. Met behoud van flexibiliteit en vooral ook kwaliteit!